Вибір раціональної технології обслуговування замовлень транспортною компанією «Мак Транс» при організації доставки вантажів у міжміському сполученні - Левченко, Данііл Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Рекомендації по впровадженню: Керівництво транспортної компанії «Мак Транс» прийняло до розгляду питання про впровадження результатів в 2025 році. Область застосування: Результати дослідження можуть бути використані в організації роботи компаній, які надають послуги по організації доставки вантажів у міжміському сполученні.
Keywords: обслуговування замовлень; раціональна технологія; вантажі; математична модель; економічний ефект