РЕЗУЛЬТАТИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ВИЗНАЧЕННЯ ПОПИТУ НА ПАРКУВАННЯ В ЦЕНТРАЛЬНІЙ ДІЛОВІЙ ЧАСТИНІ МІСТА - Холодова, О. О.; Холодова, О. А.; Kholodova, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Запропоновано методику визначення попиту на паркування в центральній діловій частині міста (ЦДЧМ) на основі дослідження відцентрових та доцентрових транспортних потоків. Апробована на прикладі міста Харків методика дозволила визначити суттєві коливання попиту на паркування та час максимального транспортного навантаження протягом робочого дня під час виконання основної маси ділових поїздок.
РЕЗУЛЬТАТЫ ЭКСПЕРИМЕНТАЛЬНЫХ ИССЛЕДОВАНИЙ ОПРЕДЕЛЕНИЯ СПРОСА НА ПАРКОВАНИЕ В ЦЕНТРАЛЬНОЙ ДЕЛОВОЙ ЧАСТИ ГОРОДА
THE RESULTS OF EXPERIMENTAL STUDIES OF DETERMINING THE DEMAND FOR PARKING IN THE CENTRAL DOWNTOWN
Keywords: центральна ділова частина міста; попит на паркування; транспортний потік; система паркінгів; коефіцієнт нерівномірності; максимальне транспортне навантаження; центральная деловая часть города; спрос на паркование; транспортный поток; система паркингов; коэффициент неравномерности; максимальная транспортная нагрузка; central downtown; demand for parking; traffic flow; system of parking; unevenness coefficient; maximum transport load; 656.13