Особливості впровадження тайм-менеджменту на сучасному підприємстві - Дорош, Артур Григорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі визначено сутність понять «менеджмент», «тайм-менеджмент», «керівна діяльність підприємства», їх особливості та складові елементи, перелік функцій і задач діяльності підприємства; розглянуто функції, принципи та підходи до управління.
Keywords: менеджмент; тайм-менеджмент; crm