Використання колієстійкого щебенево-мастикового асфальтобетону приготовленого на основі бітуму модифікованого термоеластопластом під час виконання робіт з підвищення транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги Т-21-22 Ізюм – Барвінкове - Воропай, Олексій Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі були розроблені питання аналізу природно-кліматичних умов, проаналізовано експлуатаційний стан ділянки автомобільної дороги, обґрунтовано види ремонтних робіт, досліджено фізико-механічні властивості та колієстійкість щебенево-мастикових асфальтобетонів та запропоновано для проведення капітального ремонту щебенево-мастиковий асфальтобетон підвищеної довговічності, виконано розрахунок об'ємів робіт, розроблено технології та організації виконання робіт з поточного дрібного, поточного середнього та капітального ремонтів автомобільної дороги, також розглянуті питання контролю якості виконання робіт, охорони праці та навколишнього середовища.
Keywords: термоеластопласт; щебенево-мастиковий асфальтобетон; транспортно-експлуатаційний стан; капітальний ремонт; поточний середній ремонт; поточний дрібний ремонт; суміші; покриття; дорожній одяг