ВИЗНАЧЕННЯ ГРАНИЧНОГО ЗНАЧЕННЯ КОЕФІЦІЄНТА ДИНАМІЧНОСТІ МОСТОВОЇ СПОРУДИ ЯК ПОКАЗНИКА, ЩО ВИЗНАЧАЄ ВИМОГИ ЇЇ БЕЗПЕЧНОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ - Полярус, О. В.; Барчан, В. В.; Полярус, О. В.; Барчан, В. В.; Polyarus, A.; Barchan, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Представлено методику визначення мінімуму ймовірності помилкових рішень при проведенні діагностики мостів, що може забезпечити необхідні умови для безпечної експлуатації мостової споруди.
ОПРЕДЕЛЕНИЕ ПРЕДЕЛЬНОГО ЗНАЧЕНИЯ КОЭФФИЦИЕНТА ДИНАМИЧНОСТИ МОСТОВОГО СООРУЖЕНИЯ КАК ПОКАЗАТЕЛЯ, КОТОРЫЙ ОПРЕДЕЛЯЕТ ТРЕБОВАНИЯ ЕЁ БЕЗОПАСНОЙ ЭКСПЛУАТАЦИИ
DETERMINATION OF THE BOUNDARY VALUE OF THE DYNAMIC AMPLIFICATION FACTOR FOR BRIDGE STRUCTURES AS AN INDICATOR DETERMINING THE REQUIREMENTS OF THEIR SAFE OPERATION
Keywords: мостова споруда; граничне значення коефіцієнта динамічності; безпечна експлуатація; мостовое сооружение; предельное значение коэффициента динамичности; безопасная эксплуатация; bridge structures; boundary value of dynamic amplification factor; safe exploitation; 69.058.8