Удосконалення системи громадського транспорту міста Контопу. Частина 2. Оцінювання змін у маршрутній мережі міста і перевірка якості результатів моделювання - Тугай, Тетяна Юріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі розглянуто проблемне питання моделювання маршрутної мережі громадського транспорту міста Конотопу. Автором роботи детально пророблено методику моделювання системи громадського транспорту та удосконалено транспортну модель міста Конотопу з використанням програмного продукту Visum (транспортної пропозиції) та оцінено заходи щодо удосконалення роботи системи автобусних маршрутів. Запропоновані в дипломній роботі заходи дозволяють підвищити ефективність функціонування міського пасажирського транспорту.
Keywords: громадський транспорт; ефективність; маршрутна мережа; обсяги перевезення; транспортна модель; VISUM