АНАЛІЗ МОДЕЛЕЙ СТЕНДІВ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ПАРАМЕТРІВ СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ БЕНЗИНОВИХ ДВЗ ЛЕГКОВИХ АВТОМОБІЛІВ - Марціяш, О. М.; Заверуха, Р. Р.; Ужва, А. В.; Марцияш, О. М.; Marcias, O.; Zaveruha, R.; Uzhva, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Здійснено аналіз діючих моделей лабораторних стендів для дослідження робочих параметрів систем керування ДВЗ легкових автомобілів. Подано аналіз характеристик та параметрів відомих зразків і описано спроектований та запатентований стенд.
АНАЛИЗ МОДЕЛЕЙ СТЕНДОВ ДЛЯ ИССЛЕДОВАНИЯ ПАРАМЕТРОВ СИСТЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ БЕНЗИНОВЫМИ ДВС ЛЕГКОВЫХ АВТОМОБИЛЕЙ
ANALYSIS OF OPERATING STAND MODELS FOR THE INVESTIGATION OF OPERATING PARAMETERS OF THE CONTROL SYSTEM OF GAS ENGINES LIGHT CARS
Keywords: лабораторний стенд; робочі параметри; системи керування ДВЗ; лабораторный стенд; рабочие параметры; системы управления ДВС; laboratory stand; operating parameters; control systems; electromagnetic injectors; fuel supply; 629.3.018.2