Експертні системи контролю технічного стану транспортних засобів - Павленко, В. М.; Павленко, Вячеслав Николаевич; Pavlenko, Viacheslav (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2018)
Детальний розгляд експертної системи, як спосіб отримання, аналізу та обробки діагностичної інформації дав змогу визначити, що експертна система є оптимальним варіантом обробки та зберігання інформації, яка в подальшому може бути використана за потребою людиною або машиною для вирішення актуальних потреб при обслуговуванні.
Expert systems for monitoring the technical condition of the vehicle
Экспертные системы контроля технического состояния транспортных средств
Keywords: експлуатація; технічне обслуговування; діагностування; експертна система; база знань; транспортний засіб; operation; maintenance; diagnostics; expert system; knowledge base; vehicle; эксплуатация; техническое обслуживание; диагностирование; экспертная система; база знаний; транспортное средство; 629.113; 10.30977/VEIT.2018.14.0.56