Система регулювання температури в салоні автомобіля - Коробка, Віталій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В кваліфікаційній роботі була розглянута система кондиціонування повітря в салоні автомобіля. Було проведене моделювання роботи системи та підібрано коефіцієнти для оптимальної роботи системи. Задачі дослідження вирішені методами аналізу та синтезу систем автоматичного управління.
Keywords: система кондиціювання повітря; система управління; дослідження систем управління; перерегулювання