ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ МЕТАЛОКОНСТРУКЦІЙ, ЗАПОВНЕНИХ БЕТОНОМ - Хачатурян, С. Л.; Khachaturyan, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Виконано порівняльні експериментальні дослідження пустотілих і заповнених бетоном металоконструкцій прямокутного та круглого перерізу. Встановлено залежність руйнуючого зусилля від площі поперечного перерізу металевої частини пустотілих і заповнених бетоном зразків. Визначено ефективність використання трубобетонних конструкцій для будівельно-дорожніх машин.
ЭКСПЕРИМЕНТАЛЬНОЕ ИССЛЕДОВАНИЕ МЕТАЛЛОКОНСТРУКЦИЙ, ЗАПОЛНЕННЫХ БЕТОНОМ
EXPERIMENTAL RESEARCH OF CONCRETE-FILLED METAL STRUCTURES
Keywords: металоконструкція; пустотіла балка; балка; заповнена бетоном; руйнуюче зусилля; площа поперечного перерізу металу; металлоконструкция; пустотелая балка; балка; заполненная бетоном; раз-рушающее усилие; площадь поперечного сечения металла; metal structure; hollow beam; concrete-filled bar; breaking force; metal cross-sectional area; 625.08