Інформаційна технологія процесного управління підприємством - Клеєвська, Аліса Русланівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі розглядається задача розробки моделей і методів підтримки стратегічного управління підприємством на основі процесного підходу й удосконалення інформаційної технології підтримки стратегічного управління бізнес-процесами, що забезпечить підвищення ефективності функціонування підприємства загалом.
Keywords: інформаційна технологія; процесне управління; стратегічне управління підприємством