Вплив органічних домішок на оптимізацію технологічного процесу хімічного травлення мідних сплавів - Єгорова, Л. М.; Egorova, Liliya (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Подано огляд та аналіз впливу органічних сполук на оптимізацію технологічного процесу хімічного травлення мідних сплавів. Розглянуто особливості застосування органічних сполук як добавок до розчинів травлення міді та її сплавів. Наведено інформацію, що пояснює вплив органічних сполук на кінетику й механізм процесу травлення плат друкованого монтажу та процесів комплексоутворення.
Influence of organic additives on optimization of the technological process of chemical etching of copper alloys
Keywords: органічні добавки; травлення; розчини; мідь; сплави.; organic additives; etching; solutions; copper; alloys; 621.794.42:546.56; 10.30977/BUL.2219-5548.2025.111.0.184