Аналіз та кількісна порівняльна оцінка ризиків надзвичайних ситуацій техногенного характеру на території України - Іванець, Григорій Володимирович; Іванець, Михайло Григорович; Богатов, Олег Ігорович; Наконечний, Олександр Анатолійович; Шарапа, Іван Андрійович; Ivanets, Hryhorii; Ivanets, Mykhailo; Bogatov, Oleg; Nakonechnyi, Alexander (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У статті проаналізовано ризики надзвичайних ситуацій техногенного характеру на території України, розглянуто причини та основні чинники, що впливають на стан техногенної небезпеки в регіонах держави. Здійснено порівняльну оцінку стану загроз території та населення регіонів.
Analysis and numerical comparative assessment of risks of emergency situations of technogenic character in the territory of Ukraine
Анализ и численная сравнительная оценка рисков чрезвычайных ситуаций техногенного характера на территории Украины
Keywords: надзвичайна ситуація техногенного характеру; регіон; стан загроз; technogenic emergency; region; state of threats; чрезвычайная ситуация техногенного характера; регион; состояние угроз; 614.8; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.92.1.206