Довговічність штампів, наплавлених сталями системи Cr-Mn-Mo-Ti на основі заліза - Завезиступ, А. Ю.; Zavezystup, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній універститет, 2024)
Встановлено, що збільшення вмісту Mn та Cr в наплавленому металі знижують активність вуглецю; збільшення кількості фази TiC підвищує внутрішню теплоту наплавленого металу. Підвищення теплостійкості сплавів системи Cr-Mn-Ti на основі заліза сприяє збільшення вмісту фази [TiC]; введення [Mo] стабілізує значення твердості при підвищених температурах, підвищує теплостійкість і твердість.
Тhe increase in durability alloys of the system CR-MN-MO-TI iron-based
Keywords: наплавлення; порошковий дріт; легований флюс; структура.; surfacing; flux-cored wire; alloyed; flux structure.; 621.791