Застосування бортового комп’ютера Multitronics VG1031GPL для дослідження експлуатаційних властивостей автомобіля - Сітовський, О. П.; Ситовский, О. Ф.; Sitovsky, O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Розглянуто можливість застосування для наукових досліджень бортового комп'ютера. Визначені відносні похибки при вимірюванні показників експлуатаційних властивостей автомобіля.
Применение бортового компьютера Multitronics VG1031GPL для исследования эксплуатационных свойств автомобиля
The use of onboard computer Multitronics VG1031GPL for research performance car
Keywords: дорожні випробування; витрата палива; бортовий комп’ютер; дорожные испытания; расход топлива; бортовой компьютер; road tests; fuel consumption; onboard computer; 629.43