Методи визначення координат транспортних засобів в умовах щільної міської забудови - Мнушка, О. В.; Савченко, В. М.; Mnushka, O. V.; Savchenкo, V. M. (My University, 2015)
Розглянуто альтернативні методи визначення координат транспортного засобу в умовах щільної міської забудови без використання супутникових навігаційних систем. Показано, що використання мереж одночастотного віщання в межах міста дозволяє значно зменшити додаткові похибки визначення координат.
Positioning techniques vehicles in dense urban areas
Методы определения координат транспортных средств в условиях плотной городской застройки
Keywords: координати; інформаційно-телематичні системи; GPS; SFN; DVB; координаты; информационно-телематические системы; GPS; SFN; DVB; positiomimg; information and telematic systems; GPS; SFN; DVB