Розробка технології виробництва асфальтобетонних сумішей з використанням регенерованої гуми на АБЗ, що реконструюється - Породько, Федір Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
На основі зробленого аналізу літературних джерел та експериментальних даних досліджень, стосовно властивостей бітумів модифікованих гумовою крихтою доведена доцільність застосування гуми для поліпшення якості, температурної стійкості та довговічності асфальтобетонних покриттів доріг.
Keywords: бітум; подрібнена гума; модифіковані в’яжучі; мінеральні матеріали; асфальтобетонна суміш; асфальтобетон