Розробка та впровадження інноваційних рішень для підвищення ефективності логістичних процесів у ланцюгах постачання - Пугач, Каріна Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі узагальнено теоретичні підходи до визначення сутності логістичних процесів, ланцюгів постачання та інноваційних рішень у логістиці; досліджено сучасні концепції впровадження інноваційних рішень у логістичних процесах в умовах нестабільності зовнішнього середовища; проаналізовано підходи до оцінювання ефективності логістичних рішень; здійснено аналіз результатів діяльності та логістичних процесів ТОВ «Автосервіс-2227» у 2022–2024 роках; удосконалено методичний підхід до оцінювання ефективності впровадження інноваційних рішень; обґрунтовано напрями підвищення ефективності логістичних процесів підприємства; розроблено захід з оптимізації та стандартизації операційних логістичних процесів і виконано оцінку очікуваного економічного ефекту від його реалізації.
Keywords: логістичні процеси; ланцюги постачання; інноваційні рішення в логістиці; ефективність логістичних процесів; цифрові інструменти; автосервісне підприємство