Розробка вимірювальної інформаційної системи для оцінки вібрацій конструкцій дорожньої машини - Солодовник, Дмитро Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об'єкт дослідження - дорожня машина. Мета роботи – розробка вимірювальної інформаційної системи для оцінки вібрацій дорожніх машин. Предмет дослідження – методи вимірювання вібраційних параметрів. Розробка вимірювальної інформаційної системи для контролю вібрацій дорожніх машин, яка необхідна, щоб своєчасно попереджати несправності. Розглянута діагностика дорожніх машин, а також структурна схема вимірювальної інформаційної системи вібрацій дорожньої машини.
Keywords: вимірювальна інформаційна система; вимірювання вібрації; діагностика; достовірність; метрологічне забезпечення; об'єкт вимірювання; контроль