Статистичне моделювання кваліметричних параметрів універсальних екскаваторів - Ємельяненко, Ілля Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – процес формування інтегральних параметрів якості. Мета роботи – встановлення закономірностей між основними параметрами якості універсальних екскаваторів, а саме масою і потужністю.
Keywords: статистичне моделювання кваліметричних параметрів універсальних екскаваторів