Відновлення моста в Донецькій області - Васільєв, Данило Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Проведено детальний аналіз зруйнованого під час російської агресії мостової споруди в Донецькій області. Визначений технічний стан споруди і заходи з забезпечення безпеки її подальшої експлуатації. Розглянуті конструкції і методи зведення тимчасових мостів при виконанні робіт по відновленню споруди. Проведено детальний аналіз сучасних конструкцій прогонових будов, які можливо використовувати при ремонті
Keywords: автодорожній міст; дефекти та пошкодження; прогонові будови; підсилення опор і прогонових будов