Поліпшення організаційно-технічного рівня підприємства - Бурчакова, Вікторія Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В кваліфікаційній роботі проведено дослідження основних напрямків підвищення організаційно-технічного рівня АТП. Проаналізовано різні підходи та концепції, що стосуються поліпшення організаційних та технічних аспектів функціонування підприємства. Проведено аналіз організаційно-технічного рівня АТП, вивчено та проаналізовано поточний стан функціонування підприємства, його організаційну структуру, керівний апарат та системи управління. Результати аналізу дозволили виявити проблемні аспекти та слабкі місця, які потребують удосконалення. Запропоновано конкретні кроки та рекомендації для впровадження системи GPS-моніторингу автомобілів, яка дозволить здійснювати моніторинг технічного стану автомобілів в реальному часі, відслідковувати їх режими роботи та ефективність використання ресурсів.
Keywords: організаційно-технічний рівень; апарат управління; дистанційний моніторинг; оцінка; ефективність