Вдосконалення технології технічного обслуговування елементів системи впорскування палива K-JETRONIC легкових автомобілів - Ляшенко, Костянтин Русланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі отримано нове вирішення актуальної проблеми з технічного обслуговування системи «К-Jetronic» впорскування палива двигунів легкових автомобілів Volkswagen. Основним підприємством у системі автотехобслуговування, що здійснює ТО і ремонт легкових автомобілів, які належать населенню, є станція технічного обслуговування.
Keywords: ЛЕГКОВИЙ АВТОМОБІЛЬ; ПРОЦЕС ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ; ПОТОЧНИЙ РЕМОНТ ГОЛОВОК БЛОКІВ ЦИЛІНДРІВ; СИСТЕМА ВПОРСКУВАННЯ ПАЛИВА; К-JETRONIC