Розробка зони ТО з обслуговування легкових автомобілів - Улед, Бен Ель Маннаніа Йоусеф (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті бакалавра було розроблено підприємство автомобільного транспорту з зоною ТО по обслуговуванню легкових автомобілів. Визначено обсяги робіт, розраховано кількість робітників, ділянок, площі необхідних приміщень. Розроблено технологічні інструкції з розбирання, ремонту, збирання і обслуговування системи охолодження. Проведено аналіз і обрано обладнання для робіт по заміни охолоджуючої рідини. Розроблено заходи щодо безпеки життя і діяльності людини в зоні ТО.
Keywords: ОРГАНІЗАЦІЯ ТО І Р; ЗОНА ТО; ТЕХНОЛОГІЧНІ ІНСТРУКЦІЇ; РЕМОНТ; ОБЛАДНАННЯ; ПАТ; СИСТЕМА ОХОЛОДЖЕННЯ