Аналіз інформаційно-вимірювальної системи вимірювань параметрів повітряних потоків - Швидкий, Максим Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проведено аналіз вимірювальних приладів та датчики, їх принцип дії та параметри, які впливають на безпеку дорожнього руху транспортних засобів. Проведений аналіз методик вимірювання метеопараметрів, який показав необхідність застосування вимірювально-інформаційної системи. Розроблена вимірювальна інформаційна система, яка дозволяє виконати необхідну кількість вимірювань необхідну для забезпечення безпеки дорожнього руху.
Keywords: вимірювальна система; метеорологічне забезпечення; датчики; безпека руху транспорту; погодні умови