КОНЦЕПТ СТАЛИЙ РОЗВИТОК ТУРИЗМУ В СЛОВ’ЯНСЬКОМУ ТА АНГЛОМОВНОМУ ДИСКУРСАХ - Богомолова, Олена Вікторівна; Богомолова, Елена Викторовна; Bogomolova, Ye. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Розглянуто когнітивні особливості дискурсу сталого розвитку туризму. Проаналізовано лексико-семантичні ядра шарів концептів. Проведено порівняльну характеристику культурного сприйняття концептів у слов’янському та англомовному дискурсах.
КОНЦЕПТ УСТОЙЧИВОЕ РАЗВИТИЕ ТУРИЗМА В СЛАВЯНСКОМ И АНГЛОЯЗЫЧНОМ ДИСКУРСАХ
CONCEPT SUSTAINABLE TOURISM DEVELOPMENT IN SLAVONIC AND ENGLISH DISCOURSES
Keywords: туризм; концепт; сталий розвиток туризму; ядро; глобалізація; екотуризм; стійкий туризм; м’який туризм; туризм; концепт; устойчивое развитие туризма; ядро; глобализация; эко-туризм; устойчивый туризм; мягкий туризм; tourism; concept; sustainable tourism development; core; globalization; ecotourism; sustainable tourism; gentle tourism; 338.48