Розробка поста з ТО та ремонту системи охолодження двигунів легкових автомобілів на СТО - Новицький, Антон Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – система охолодження ДВЗ. Мета проекту – підняти якість діагностування і обслуговування системи охолодження ДВЗ. Метод дослідження – аналітичні дослідження. В роботі проаналізував систему охолодження ДВЗ автомобіля, навів перелік можливих причин її несправності та методи їх усунення, провів дослідження–зміни працездатності системи охолодження ДВЗ автомобілів в умовах експлуатації. Був зроблений аналіз безпеки життя та діяльності людини на станції технічного обслуговування, необхідні інструкції заходів безпеки при роботі.
Keywords: АВТОМОБІЛЬНИЙ ТРАНСПОРТ; СТАНЦІЯ ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ; СИСТЕМА ОХОЛОДЖЕННЯ; УСТАТКУВАННЯ.