Iндикатор наявностi вибухового пристрою в автомобiлi - Сєрiков, Георгiй Сергiйович; Сєрiкова, Iрина Олексiївна; Стаднiк, Володимир Васильович; Кальянов, Григорiй Костянтинович; Сєрiков, Сергiй Анатолiйович (My University, 2014)
Індикатор наявності вибухового пристрою в автомобілі, який відрізняється тим, що складається з акумулятора живлення, акселерометрів, аналого-цифрових перетворювачів та мікроконтролера, розташованих в герметичному корпусі, що інформує власника автомобіля про встановлення вибухового пристрою за допомогою індикатора.
Keywords: автомобiлi, проектування