Використання WEB-технологій для вдосконалення перевізних процесів - Алексієв, Олег Павлович; Алексієв, Володимир Олегович; Маций, Михайло; Aleksiyev, Oleg; Aleksiev, Volodymyr; Matsiy, Michael; Алексеев, Олег Павлович; Алексеев, Владимир Олегович; Маций, Михаил (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Проблема створення єдиного інформаційного простору транспортних систем пов’язана із узагальненням, аналізом та синтезом різнорідних гетерогенних складових частин, підсистем, ланок, об’єктів, що є керованими або керуючими та використовують відповідні комп’ютерні ресурси. Застосування WEB-технологій є логічним продовженням розвитку сучасних інформаційних систем та обчислювальних мереж.
Using web technologies to improve the transpor-tation process
Использование WEB-технологий для усовер-шенствования процесса перевозок
Keywords: комп’ютерні системи; WEB-технології; навігація; транспортний зв’язок; computer systems; web technology; navigation; transport communication; компьютерные системы; WEB-технологии; навигация; транспортное сообщение; 656:004.75; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.92.1.7