Розробка технології виробництва асфальтобетонної суміші підвищеної морозостійкості з дослідженням додавання полімеру типу D 1192 на асфальтобетонному заводі - Самойленко, Євгеній (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі виконано літературний огляд питань асфальтобетонних сумішей на бітумах, модифікованих полімером. Розглянуто можливі виготовлення таких сумішей на існуючому асфальтобетонному заводі. В роботі виконані розрахунки складу асфальтобетонних сумішей, наведені розрахунки складів кам’яних матеріалів, бітумосховища, представлені вимоги з охорони праці та довкілля, а також кошторисні розрахунки. Розроблена технологія виробництва асфальтобетонних сумішей на основі бітумів, модифікованих полімером на асфальтобетонному заводі в Харківській області.
Keywords: асфальтобетон; асфальтобетонна суміш; бітум; бітумне в’яжуче; полімерна речовина; економіка