Удосконалення системи доставки продовольчих товарів у військові підрозділи - Завалій, Дмитро Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі запропонований підхід до визначення раціоналізації параметрів перевізного процесу. Поєднання методу «мітли» і алгоритму вирішення задачі комівояжера в середовищі MS Excel дозволило сформувати нові оптимальні розвізні маршрути. Визначено статті витрат на доставку для існуючої та запропонованої схем доставки. Визначено ефективність запропонованих рішень.
Keywords: військові підрозділи; витрати; доставка; маршрут; постачання