Дослідження автоколивань малогабаритного навантажувача ПМТС 1200 - Михайліченко, Максим Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У магістерській роботі приведені теоретичні дослідження процесу автоколивань малогабаритного пневмоколісного навантажувача, складена математична модель, проведений аналіз впливу окремих параметрів і характеристик динамічної системи навантажувача в цьому режимі, розроблена методика визначення динамічних навантажень в окремих вузлах і елементах машини, дані рекомендації по зниженню рівня динамічних навантажень. Об’єктом дослідження - малогабаритний навантажувач з бортовою системою повороту. Метою даної роботи є поліпшення експлуатаційних якостей малогабаритного навантажувача. Методи дослідження – процес підвищення ефективності роботи малогабаритного ковшового навантажувача ПМТС 1200 з гідростатичною трансмісією.
Keywords: навантажувач; динаміка; автоколивання; жорсткість; демпфірування; навантаженість; параметри; колісний рушій; економічна ефективність