Дослідження попиту на перевезення вантажів автотранспортом у внутрішньому міжміському сполученні - Шибко, Єва Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В дипломній роботі було розглянуто джерела отримання інформації на автотранспортом у міжміському сполученні, а також на основі експериментальних досліджень попиту на вантажні перевезення встановленні закономірності потоку разових замовлень та визначенні раціональні стратегії для перевізників, проведено аналіз змін на ринку перевезень вантажів у внутрішньому сполученні.
Keywords: транспорт; попит; разові замовлення; міжміське сполучення; вантажоперевезення; логістичний сайт; закономірність