Визначення умов ефективного використання ресурсів у процесі функціонування складської системи - Павленко, О. В.; Рижиков, М. В.; Pavlenko, Olexiy; Ryzhykov, Mykola (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У статті розглянуті умови використання матеріальних та людських ресурсів у процесі функціонування складської системи на основі виробничого підприємства. Розроблена структурна модель елементів складської системи. Формалізовано процес функціонування елементів складської системи. Розроблені прогнозні моделі степеневого типу для трьох запропонованих варіантів використання ресурсів.
Determining The Conditions For The Efficient Use Of Resources In The Warehouse System
Keywords: складська логістика; виробниче підприємство; ресурси; регресія; warehouse logistics; manufacturing enterprise; resources; regression; 656.073; 10.30977/BUL.2219-5548.2024.107.0.140