Стенд-кантователь - Полянський, Олександр Сергiйович; Дубiнiн, Євген Олександрович; Задорожня, Вiкторiя Володимирiвна (My University, 2010)
Стенд-кантувач, що містить встановлені на поперечці дві поздовжні балки, на яких встановлені стійки, змонтовані на стійках траверси, і встановлені в поздовжніх балках висувні опори, а також приводи переміщення поздовжніх балок і повороту траверс, приводи висування опор, два приводи повороту стійок, пов'язані із приводами висування, і механізм блокування приводів повороту стійок, який відрізняється тим, що оснащений компенсуючими пристроями у стійках, які забезпечують зменшення сил, що діють на рухомі частини стенда, полегшуючи керування й підвищуючи надійність роботи.
Keywords: автомобiлi, випробування стендовi