Підвищення ефективності управління персоналом підприємства - Романь, Олег Костянтинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі набуло подальшого вивчення основних напрямків підвищення ефективності управління персоналом, проведена оцінка ефективності роботи структурних підрозділів, розглянуто вплив ряду факторів на продуктивність праці, з метою знаходження резервів підвищення ефективності управління персоналом підприємства проведена оцінка ділових якостей керівників підприємства, завдяки чому встановлено рівень кваліфікації та розмір відповідних посадових окладів, а також визначено рівень надійності, та удосконалено розподіл функцій по управлінню персоналом, завдяки чому зменшені витрати підприємства, а також підвищена продуктивність праці працівників. Впровадження розроблених заходів дозволить підприємству підвищити ефективність управління персоналом
Keywords: персонал; кадрова політика; ефективність; продуктивність праці