Оцінка якості організації дорожнього руху на вул. Клочківська та вул. Отакара Яроша у місті Харків - Козуб, Марина Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи – оцінка якості організації дорожнього руху на вул. Клочківська та вул. Отакара Яроша у місті Харків. Об’єкт дослідження – перехрестя вул. Клочківська та вул. Отакара Яроша у місті Харків. Предмет дослідження – процес взаємодія транспортних та пішохідних потоків на досліджуваному перехресті. Результати дипломної роботи бакалавра.Створена імітаційна модель досліджувального перехрестя для симуляції руху транспорту та оцінки його характеристик. Рекомендації з впровадження: розробки можуть бути використані при реконструкції досліджувального перехрестя.
Keywords: транспортний потік; транспортні засоби; організація дорожнього руху; інтенсивність транспортного потоку; світлофорне регулювання