Модель вибору програмного забезпечення офісу логістичного підприємства в умовах нечіткої інформації - Варивода, Олександр Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі проведено аналіз проблеми вибору програмного забезпечення офісу логістичного підприємства, обґрунтовано актуальність теми та наукових задач, сформульовані мета і задачі дослідження, об'єкт, предмет і методи дослідження. Розглянуті задачі вибору програмного забезпечення офісу логістичного підприємства, обґрунтовано необхідність урахування нечіткої інформації. Розроблено інформаційну технологію вибору програмного забезпечення офісу логістичного підприємства в умовах нечіткої інформації, що дозволяє структурувати процес проектування і визначити послідовність проектних процедур. Розроблено модель часткових задач проектування вибору програмного забезпечення офісу логістичного підприємства.
Keywords: багатокритеріальна оптимізація; програмне забезпечення; критерій гурвіца; логістичне підприємство; нечітка інформація; офіс