Розроблення технологічного комплексу для термофрикційного зміцнення виробів з круглим перерізом - Волков, О. О.; Субботіна, В. В.; Федоренко, Г. А.; Volkov, О.; Subbotinа, V.; Fedorenko, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Ця робота аналізує процес розроблення технологічного комплексу для ефективного термофрикційного зміцнення (ТФЗ) виробів циліндричної форми. Як об’єкт дослідження вибрані зразки у вигляді циліндричного вала, які виготовлені зі сталі 65Г.
Development of a technological complex for thermofriction hardening of products with a circular cross section
Keywords: термофрикційне зміцнення; круглий переріз; циліндрична форма; сталь 65Г; мікротвердість; зміцнений поверхневий шар; thermal friction hardening; round cross-section; cylindrical shape; 65G steel; microhardness; hardened surface layer; 620.3: 621.923.1; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.94.0.65