Управління логістичними витратами підприємства - Задніпровський, Павло Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано умови роботи підприємств автомобільного транспорту, що дало змогу краще побачити проблеми, які підвищують логістичні витрати підприємства. Запропоновано заходи щодо оптимізації логістичних витрат, та було проведено аналіз логістичних витрат, що дало змогу обрати стратегію для подальшої їх оптимізації. Також була проведена оцінка ефективності управління логістичними витратами на підприємстві. Після проведення оцінки, виділені основні недоліки в управлінні логістичними витратами.
Keywords: логістичні витрати; управління лоістичними витратами; вибір оптимальних постачальників; таксономічний аналіз