Модель вибору технічних засобів для енергоефективної сенсорної мережі - Сердюк, Олександр Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В першому розділі розглянутоаналіз сенсорних мереж та іх характеристик. В другому розділі розглянутомоделі споживання бездротової сенсорної мережі. В третьому розділі розробленоструктуру інформаційної технології вибору технічних засобів для енергоефективної сенсорної мережі. В четвертому розділі розроблено модель вибору технічних засобів для енергоефективної сенсорної мережі. В п’ятому розділі реалізованоприклад вибору технічних засобів для енергоефективної сенсорної мережі.
Keywords: модель; сенсорна мережа; енергоефективність; критерії вибору; приймач; передавач