Розробка поста діагностування систем безпеки у міської СТО - Поляков, Сергій Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – системи безпеки. Мета проекту – проаналізувати системи безпеки та розробити заходи для їх діагностики та обслуговування. У дипломному проєкті виконано обґрунтування теми дипломного проєкту, зроблен технологічний розрахунок станції технічного обслуговування, пропоновано спеціалізований пост для діагностування, перевірки та ремонту систем безпеки. Виконано підбор технологічного встаткування для виконання необхідних технологічних робіт по діагностиці систем безпеки. Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічну оцінку проєктних рішень.
Keywords: система; техніка безпеки; стенд; гальмівна система; діагностика; безпека автомобіля; встаткування; обслуговування; розрахунок