РАЦІОНАЛЬНІ МАРШРУТИ ВИЯВЛЕННЯ ТА ОЦІНЮВАННЯ РАДІАЦІЙНОЇ ОБСТАНОВКИ - Вишневецький, О. Л.; Вишневецкий, А. Л.; Vyshnevetskyi, О. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Вивчаються маршрути виявлення й оцінювання радіаційної обстановки району прямокутної форми, проходження яких вимагає найменшого часу. Розглянуто два етапи: попередній – для знаходження областей з екстремальним значенням радіації й етап докладного оцінювання району.
РАЦИОНАЛЬНЫЕ МАРШРУТЫ ВЫЯВЛЕНИЯ И ОЦЕНКИ РАДИАЦИОННОЙ ОБСТАНОВКИ
RATIONAL ROUTES TO IDENTIFY AND ASSESS THE RADIATION SITUATION
Keywords: радіаційне оцінювання; раціональний маршрут; радиационная оценка; рациональный маршрут; radiation survey; rational route; 551.52:502:519.6