Розробка методу визначення зазорів в рухомих з'єднаннях гідрооб'ємних передач дорожніх машин - Крупинова, Лоліта Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі розроблена методика визначення величини оптимальних зазорів в рухомих з’єднаннях гідрооб’ємних передач дорожніх машин на етапі проектування. Визначена залежність між зазорами та витратами, розроблені пропозиції щодо структури вимірювальної інформаційної системи для вимірювання витрати рідини. Розглянуті питання з охорони праці при проведенні вимірювань витрат рідини в рухомих з'єднаннях гідрооб'ємних передач.
Keywords: вимірювальна інформаційна система; витрата; гідрооб’ємна передача; дорожні машини; датчик; коефіцієнт корисної дії; оптимізація зазорів