Розширення функціональних можливостей гібридних силових установок транспортних засобів - Хавжу, Данило Миколай (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Мета роботи: розширення функціональних можливостей гібридних транспортних засобів за рахунок розробки системи живлення зовнішніх споживачів. Об’єкт роботи: процес розробки системи живлення зовнішніх споживачів для гібридного транспортного засобу багатофункціонального призначення. Предмет роботи: елементи системи живлення зовнішніх споживачів для гібридних транспортних засобів Робота присвячена актуальній тематиці, що дозволяє провести розширення функціональних можливостей гібридних транспортних засобів за рахунок розробки системи живлення зовнішніх споживачів. Така система живлення дозволяє підключати до електричної мережі гібридної силової установки зовнішні споживачі електричної енергії. Проведена розробка розробки системи живлення зовнішніх споживачів для гібридного транспортного засобу багатофункціонального призначення. Розглянути питання охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, розрахована конкурентоспроможність та проведена оцінка економічної ефективності
Keywords: гібридний транспортний засіб; гібридна силова установка; система живлення; тягова акумуляторна батарея; перетворювач напруги; багатофункціональне призначення