Розробка інформаційного веб-сайту для автосалону - Пею, Ростислав Костянтинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт роботи – інформаційно-комунікативний веб-ресурс для мережі автосалонів. Предмет роботи – особливості і методи розробки веб-ресурсу мережі автосалонів. Мета роботи – розробка інтегрованого з CRM інформаційного веб-ресурсу для мережі автосалонів з механізмом підвищення релевантності. Розроблено інформаційно-комунікативний веб-сайт для мережі автосалонів з механізмом підвищення релевантності, інтегрованого з CRM та з урахуванням підтримки роботи на мобільних пристроях. При розробці сайту було впроваджено динамічний контент сторінок, який в залежності від переданого в url-посиланнi параметру, підставляє заздалегідь заготовлену інформацію, замінюючи собою інформацію за замовчуванням.
Keywords: internet; веб-сайт; cms система; crm система; cms drupal; динамічний контент; мобільна атс