Теоретична механіка : навчальний посібник. Частина І. Статика. Кінематика - Міщенко, І. В.; Воропай, О. В.; Красніков, С. В. (ФОП Бровін О. В., 2025)
Навчальний посібник з теоретичної механіки, частина І (Статика. Кінематика) призначено для здобувачів вищої освіти за денною та заочною формами навчання за спеціальностями автомобільного, дорожньо-будівельного та механічного факультетів Харківського національного автомобільно-дорожнього університету. У навчальному посібнику послідовно розглянуто основні питання теоретичної механіки з розділів Статика та Кінематика, наведено теоретичний матеріал та приклади розв’язання задач за вказаними розділами. Викладений матеріал дозволяє опанувати курс теоретичної механіки за офлайн та (або) онлайн формами навчання.
Keywords: теоретична механіка; статистика; кінематика; 531