Можливостi iнтегрованих систем відеоспостереження - Семеренська, Вiкторiя Владиславiвна; Пшеничних, Сергій Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Можливості сучасної аналітики дають змогу системам відеоспостереження вийти за рамки охоронних функцій і стати ефективним інструментом реагування на події в розвитку, скорочення втрат і збитків, і навіть запобігання потенційно небезпечним ситуаціям. Алгоритми і технології аналізу відео розвиваються і вдосконалюються стрімко, що дає змогу найкращим системам працювати в мінливих зовнішніх умовах, майже не реагувати на перешкоди, враховувати безліч критеріїв, класифікувати об'єкти за цілою низкою ознак, мінімізувати кількість хибних спрацьовувань.
Keywords: Системи відеоспостереження; інтегрована система безпеки; відеоаналітика; сигналізація; 004.056.53: 654.9