Дослідження попиту на перевезення вантажів в міжміському сполученні автомобільним транспортом. Частина 2. Дослідження попиту на перевезення вантажів автомобільним транспортом в Львівській області - Науменко, Марина Русланівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі висвітлений сучасний стан ринку міжміських вантажних перевезень. Внаслідок теоретичних досліджень визначені джерела встановлення інформації про потік разових замовлень на ринку вантажних перевезень у міжміському сполученні. Зазначені теоретичні основи моделювання попиту на міжміські перевезення вантажів. На базі досліджень проаналізовано ринок разових замовлень у Львівській області у міжміському сполученні та наведені закономірності потоку разових замовлень. Сформовано доцільні стратегії для перевізників Львівської області та інших областей України.
Keywords: ймовірність; логістичні онлайн-платформи; міжміське сполучення; перевезення вантажів; попит; разові замовлення