Мобільний реєстраційно-вимірювальний комплекс для оцінювання та підвищення експлуатаційних властивостей колісних машин - Клец, Д. М.; Дубінін, Є. О.; Холодов, А. П.; Слинченко, І. В.; Klets, D.; Dubinin, Ye.; Kholodov, A.; Slynchenko, I.; Клец, Д. М.; Дубинин, Е. А.; Холодов, А. П.; Слинченко, И. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Розроблено вимоги до мобільного реєстраційно-вимірювального комплексу для оцінювання та підвищення безпеки використання колісних машин з урахуванням сучасних засобів і підходів, а також перспективну схему роботи реєстраційно-вимірювального комплексу з елементами штучного інтелекту. Створено сучасний мобільний реєстраційно-вимірювальний комплекс як основу інтелектуальної платформи управління та контролю руху колісної машини. Результати дослідження можуть бути використані для сертифікації та експлуатації колісних машин.
Mobile registration and measuring complex for increasing and improving the operational properties of wheeled vehicles
Мобильный регистрационно-измерительный комплекс для оценки и повышения эксплуатационных свойств колесных машин
Keywords: реєстраційно-вимірювальний комплекс; модульний; штучний інтелект; експлуатація; колісна машина; registration and measuring complex; modular; artificial intelligence; operation; wheeled vehicle; регистрационно измерительный комплекс; модульный; искусственный интеллект; эксплуатация; колесная машина; 629.017; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.88.2.56